Netmoda

..

...

Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

HADİSE DİYETİ

Hadise, kilo vermek için zayıflatıcı özelliği olan sevdiği yiyeceklerden oluşan beslenme planına sadık kaldı. Güne başlarken, uzun süre tok kalmasını sağlayacak ve kilo vermesine yardım edecek yulaf, yumurta, peynir gibi faydalı besinlerden hazırlanmış farklı kahvaltılar yaptı.

Öğle yemeklerinde ise vücudunun yağ yakımını hızlandıracak ve göbek erimesine yardım edecek kuru fasulye, mercimek, nohut gibi bakliyatların ana malzeme olduğu yemekler ve çorbalar; zinde ve dinç olmasını sağlayacak vitamin deposu salatalar ve ıspanak, lahana, karnabahar, pırasa, kabak gibi sebzelerden hazırlanmış yemekler yedi.

Akşam yemeklerinde ise tok tutan, karın şişkinliği yapmayan, kalorisi düşük ızgarada, buharda ya da bol suda haşlanmış kırmızı et, tavuk eti, balık yedi. Bağırsaklarının iyi ve düzenli çalışmasını ve bu yiyeceklerden maksimum fayda sağlamak için roka, marul, dereotu, maydanoz gibi yeşilliklerden hazırlanmış, bol lif içeren salatalar yedi.

Hadise, gün içerisinde acıktığını hissettiğinde “az ve sık yemek” kuralına uygun olarak hem halsiz düşmemek hem de açlık hissetmemek için yağsız yoğurt, taze meyve ve az miktarda ceviz, fındık, badem gibi seçeneklerden biriyle beslendi. Ayrıca, vücudunun su toplayıp kilolu görünmesini önlemek için yeşil çay, siyah çay, kuşburnu, yasemin, adaçayı gibi bitki çayları içti; ama bitki çaylarına yapay tatlandırıcı ve şeker eklemedi.

Hadise işte böyle zayıfladı.Şimdi sıra sizde: harekete geçin ve güzelliğinizi gölgeleyen, moralinizi bozan fazla kilolardan kurtulun! 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder